Az Endresz György Általános Iskola tanulóinak sportbravúrja

A Fejér Megyei Ifjúsági Labdarúgó Bajnokságon az iskola sportolói fényes diadalt arattak. A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia növendékeiből álló együttes az Akadémia névadójához méltó módon szerepelt, a polgárdi tornán nyújtott teljesítményével bejutott az országos döntőbe.
A bajnokságon ugyan csoport másodikként jutottak tovább az elődöntőbe, de innen már nem lehetett megállítani őket. Az elődöntőben és a döntőben is magabiztosan utasították maguk mögé ellenfeleiket. A fehérvári Tóvárosi Általános Iskola csapata felett az elődöntőben 4-1-re diadalmaskodtak, majd a  döntőben 4-2-re legyőzték a  nádasdladányi iskola együttesét is. A bajnok csapat a következő összeállításban szerepelt: Gőgicz Ádám, Hegedűs Róbert, Kovács Botond, László Noel, Makrai Gábor, Mercz Mihály, Sallai Roland és Turós Viktor. A fiatalok sikeres szereplése mellett külön elismerésre méltó Szabó Lajos felkészítő testnevelő tanár munkája. Az Endresz György Általános Iskola diákjai most már lázasan készülődhetnek a februárban Zalaegerszegen megrendezésre kerülő országos döntőre. Ott hasonlóan sikeres szereplést várunk a megyei bajnok csapattól!

(forrás:Helyi Téma Bicske és környéke 2011. január 19.-ei szám)

Dr. Petrin László

jegyző

E-ÖNKORMÁNYZAT PORTÁL
Felcsúti Képtár

Kokas Ignác képeinek állandó kiállítása

8086 Felcsút, Fő u. 125.

A kiállítás előzetese bejelentkezés alapján látogatható, kérjük keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

titkarsag@felcsut.hu

+36/70-450-8708

+36/70-450-8702

Felcsúti Közös Önkormányzati Hivatal
A településsel kapcsolatos egyéb közérdekű adatok, jegyzőkönyvek, előterjesztések, hirdetmények a Felcsúti Közös Önkormányzati Hivatal honlapján találhatók. Tovább >>>
Bicskei Központi Orvosi Ügyelet
Bicskei Központi Orvosi Ügyelet www.orszagosorvosiugyeletbicske.hu
Közadattár
Legutóbbi bejegyzések
Kategóriák