A Felcsúti Helyi Választási Iroda közleménye

Tájékoztatom a Tisztelt felcsúti választópolgárokat, hogy a 2014. április 6. napjára kiírt országgyűlési képviselőválasztásra a Képviselő-testület március 3-i ülésén megválasztásra kerültek a szavazatszámláló bizottságok tagjai.
A korábbi választásokhoz megszokott módon, Felcsúton két szavazókör fogadja a választókat változatlan helyszíneken. Az 1. számú szavazókör helye az Endresz György Általános Iskola (Felcsút, Fő u. 140.), a 2. számú szavazókör pedig a községháza épületében található (Felcsút, Fő u. 75.).
Az 1. számú szavazókörben Miklós Dénesné, Tóth Sándorné, Harangozó Vivien végzi munkáját, őket szükség szerint Borsos László és Kincses Julianna póttagok válthatnak fel. A 2. számú szavazókör tagjai: Tokodi Jánosné, Harangozó Barbara, Androvicsné Domján Angéla, póttagjai: Lejti Vilmosné, illetve Varga Szvitlana. A szavazatszámláló bizottságok választott tagjait pedig várhatóan a jelöltet indító pártok által delegált tagok fogják kiegészíteni és segíteni.
Tájékoztatom a továbbiakban valamennyi választópolgárt arról, hogy a választási ügyekben a Felcsúti Közös Önkormányzati Hivatal székhelyén és kirendeltségein minden pénteken délután négy óráig állandó ügyeletet tartunk, és választási ügyekben fogadjuk a kérelmezőket.
Szeretném felhívni a Tisztelt Választópolgárok figyelmét arra, hogy a szavazás egy fordulós, és április 6-án reggel 6:00-tól 19:00-ig tart. Kérek mindenkit, hogy ellenőrizze okmányainak érvényességét, valamint azokat a szavazásra hozza magával, mivel a bizottságoknak a választópolgárokat okmányaik alapján azonosítaniuk kell. A választópolgárnak a szavazás előtt érvényes okmánnyal kell igazolnia személyazonosságát és lakcímét, vagy személyi azonosítóját és egyben szerepelnie kell a szavazóköri névjegyzékben.

Tisztelettel: dr. Sisa András HVI vezető

E-ÖNKORMÁNYZAT PORTÁL
Felcsúti Képtár

Kokas Ignác képeinek állandó kiállítása

8086 Felcsút, Fő u. 125.

A kiállítás előzetese bejelentkezés alapján látogatható, kérjük keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

titkarsag@felcsut.hu

+36/70-450-8708

+36/70-450-8702

Felcsúti Közös Önkormányzati Hivatal
A településsel kapcsolatos egyéb közérdekű adatok, jegyzőkönyvek, előterjesztések, hirdetmények a Felcsúti Közös Önkormányzati Hivatal honlapján találhatók. Tovább >>>
Bicskei Központi Orvosi Ügyelet
Bicskei Központi Orvosi Ügyelet www.orszagosorvosiugyeletbicske.hu
Közadattár
Legutóbbi bejegyzések
Kategóriák