Felcsút Kolontárért

A Kulturált Egészségért Felcsútért Közalapítvány Varga György polgármester úr kezdeményezésére gyűjtést szervezett a kolontári vörösiszap károsultjainak megsegítésére.  A lakosság által összegyűjtött pénzadományt (350.000.- Ft) október 29-én Varga György és Rudrich János az Alapítvány kuratóriumi elnöke személyesen adta át Tili Károly Kolontár polgármesterének.

Néhányan elkísértük Őket. Megrázó volt látni azt a mérhetetlen tragédiát amely a térséget és az ott élő embereket érte. Hetek óta látjuk a TV közvetítésekben a helyszíni tudósításokat, de a személyes élmény megrázó volt mindannyiunk számára. Könnyes szemmel néztük a tragédiát. Tili Károly polgármester elmondta, hogy nagyon köszönik a támogatást, hiszen minden segítség jól jön a térségben, mivel a kárelhárítás és a helyreállítás még nagyon sok időt fog igénybe venni. Bízik benne, hogy a térségben helyre áll az élet. Az anyagi dolgokat idővel pótolni lehet,  de sajnos az elhunytakat nem lehet visszahozni.  Ottartózkodásunk alatt jó volt látni, hogy a helyreállítási munkálatok nagyerővel folynak,  adományok érkeznek.  Az emberek összefogása segíti a tragédia feldolgozását.

(K.E.)

kolontarkolontar

E-ÖNKORMÁNYZAT PORTÁL
Felcsúti Képtár

Kokas Ignác képeinek állandó kiállítása

8086 Felcsút, Fő u. 125.

A kiállítás előzetese bejelentkezés alapján látogatható, kérjük keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

titkarsag@felcsut.hu

+36/70-450-8708

+36/70-450-8702

Felcsúti Közös Önkormányzati Hivatal
A településsel kapcsolatos egyéb közérdekű adatok, jegyzőkönyvek, előterjesztések, hirdetmények a Felcsúti Közös Önkormányzati Hivatal honlapján találhatók. Tovább >>>
Bicskei Központi Orvosi Ügyelet
Bicskei Központi Orvosi Ügyelet www.orszagosorvosiugyeletbicske.hu
Közadattár
Legutóbbi bejegyzések
Kategóriák