Halloweeni dekoráció Felcsút Fő utcáján

Van, hogy az ember fantáziája egy kicsit kimerül. Azt hiszi, már mindenre gondolt, mindent elkészített, mindent megfogalmazott. Keresi az újat, az inspirálót, de nem mindig találja. Ilyenkor az a legjobb, ha picit megáll és körülnéz.

Ezt tették a felcsúti asszonyok is, amikor október végén elkészítették a falu központi helyén, az orvosi rendelő parkjában azt a vidámságot sugalló dekorációt, amely minden arra járónak és átutazónak mosolyt csalt az arcára. Sorra vették a természet adta lehetőségeket, és szabtak, varrtak, faragtak. Az ötlet, és a kivitelezés oroszlánrésze Szecsődi Zsoltné, könyvtárostól származik. A szellem és a halloween tökfej asszony Bencze Endréné, Bencze Anita és Bencze Diána munkája. A terméseket köszönhetjük Nagy Jánosné (Ilonka néninek), Dobai Jánosnénak, Csehné Vida Ibolyának, Nollné (Marikának), Olexa Józsefnek, Kovácsné (Tündének), Kontra Józsefnének, Mohos Lászlónénak. AZ építményt Varga Csaba és Wéber István ácsolták.

E-ÖNKORMÁNYZAT PORTÁL
Felcsúti Képtár

Kokas Ignác képeinek állandó kiállítása

8086 Felcsút, Fő u. 125.

A kiállítás előzetese bejelentkezés alapján látogatható, kérjük keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

titkarsag@felcsut.hu

+36/70-450-8708

+36/70-450-8702

Felcsúti Közös Önkormányzati Hivatal
A településsel kapcsolatos egyéb közérdekű adatok, jegyzőkönyvek, előterjesztések, hirdetmények a Felcsúti Közös Önkormányzati Hivatal honlapján találhatók. Tovább >>>
Bicskei Központi Orvosi Ügyelet
Bicskei Központi Orvosi Ügyelet www.orszagosorvosiugyeletbicske.hu
Közadattár
Legutóbbi bejegyzések
Kategóriák