×

Betűméret növelése

Szürke árnyalat

Éles kontraszt

Olvasható betűtípus

Felcsút virágos portája pályázat

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

Tisztelt Lakosság!

 

 

Felcsút Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a 13/2019. (VI.01.) önkormányzati rendeletében megjelölt célok érdekében

 

„Felcsút virágos portája”

címmel pályázatot hirdet.

 

A határidők a következőképpen alakulnak:

 

1. A pályázatot a jelentkezési lapon kell benyújtani július 30-ig a Felcsút Község Polgármesteréhez személyesen, vagy postai úton (8086 Felcsút, Fő u. 75.).

2. Az elismerő címek adományozásáról a Képviselő-testület dönt legkésőbb augusztus 15-ig.

3. A pályázatok eredményét szeptember 10-ig közzé kell tenni az Önkormányzat honlapján és a Felcsúti Közös Önkormányzati Hivatal székhelyének hivatalos hirdetőtábláján (8086 Felcsút, Fő u. 75.).

4. Az elnyert elismerő címek az augusztusi falunapi rendezvény keretében kerülnek átadásra.

 

Kérjük, hogy ajánlja a saját, vagy a barátja, szomszédja, ismerőse házát a cím elnyerésére, ha a ház és annak környezete a rendeletben meghatározott kritériumoknak megfelel.

 

A „Felcsút virágos portája” elismerő címet évente legfeljebb három pályázó nyerheti el.

 

Az elismerés formája a „Felcsút virágos portája” feliratú, 20 cm x 30 cm nagyságú, a település címerét és az év virágát ábrázoló, falra szerelhető kerámia tábla; valamint készpénz-díjazás.

 

A „Felcsút virágos portája” pályázati felhívás, a „Felcsút virágos portája” elismerő cím alapításáról és adományozásáról szóló 13/2019. (VI.01.) önkormányzati rendelet, valamint erre a linkre kattintva a jelentkezési lap megtalálható az internetes honlapunkon (www.felcsut.hu) és a Hivatal hirdetőtábláján (8086 Felcsút, Fő u. 75.)

 

Jelentkezési lap a Hivatal titkárságán is igényelhető.

 

További információért a Hivatal titkárságán lehet érdeklődni.

 

Felcsút, 2024. május 28.

 

 

Mészáros László

polgármester