×

Betűméret növelése

Szürke árnyalat

Éles kontraszt

Olvasható betűtípus

Felcsút Kempo Kupa 2012. április 14.

A Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo Harcművészeti Sportegyesület a szombati napon részt vett a Felcsút Kempo Kupán, melyet Mészáros Lőrinc polgármester úr nyitott meg. A verseny apropója a helyi kempo csapata újjászerveződése, az új klub megalakulása. Nagy segítséget kapott a kempo egyesület az elnöktől Mészáros János úrtól, aki a vállára vette ennek a remekre sikeredett versenynek a támogatását!

A versenyen közel 120 fő kempo versenyző jelent meg az ország minden részérőll. A versenyt megtisztelte Dr. Balázs Sándor r. alezredes úr, Bicske városának rendőrkapitánya, Orbán Győző a Felcsúti Birkózó Iskola tiszteletbeli elnöke, Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó, Sayka Róbert a Szlovák Kempo Szövetség elnöke is. A verseny a technikai számokkal kezdődött, ahol a versenyzők a bemutathatták formagyakorlatukat ( kata ) illetve fegyveres formagyakorlataikat. Ezt követte az önvédelmi bemutatók sorozata. A technikai számok után kerültek sorra a küzdelmi számok. A light kontakt versenyszámban kontrollált támadásokkal lehet küzdeni, a chikara kurabe versenyszámban, az első menetben a thai-boksz, a második menetben a judo és a harmadik menetben a földharc szabályai az irányadósak. Ebben a versenyszámban teljesedik ki egy igazi kempo harcos. Legvégül a full kontakt – azaz teljes erejű küzdelmi számok következtek, melyek nehézsúlyú bajnoka Komáromi Nándor (Felcsúti FT Kempo HSE) lett egy igen kemény döntőt követően!

  A Kornély György és Ember István által felkészített tanítványok az alábbi eredményeket érték el:   Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE:   Palotás Péter chikare kurabe III. hely, Bak Luca light kontakt III. hely, Bak Zsombor chikare kurabe II. hely, Komáromi Nándor full kontakt B. kategória nehézsúly I. hely. Gratulálunk a remek versenyszervezéshez és köszönjük a verseny valamennyi támogatójának a segítséget!   A további információk a www.hungariankempo.hu oldalon illetve a fecebook-on!   Üdvözlettel:   Lacza Ádám Illés Elnök Magyar Kempo Szövetség